Share |

Uusimmat kirjoitukset

Blogin arkisto

Valaistu blogi

Merkabasta

Lauantai 29.8.2009 klo 13.13

Tehdessäni tänään päivän hiljentymisharjoitusta koin jälleen uudenlaisen näkemyksen valokehosta avautuvan tietoisuuteeni:

Olen kokenut, että aina Englannin matkasta lähtien on sisimmästäni kumpuava seksuaalienergia ollut hetkittäin jopa "häiritsevän" voimallista. On tullut tilanteita, joissa seksuaalienergia vain yhtäkkiä nousee ja on niin voimallista, ettei sen voimaa voi vastustaa.

Tämän päivän oivallus syntyi erään tällaisen tilanteen myötä.. Seksuaalienergian noustessa valtavalla voimalla, annoin sen viedä itseni mennessään. Verrattuna aiempiin kokemuksiini, tällä kertaa vain katsoin, mitä tapahtuu, ilman tietoista energian ohjaamista esimerkiksi sydänkeskukseen, jota olen usein tehnyt vain kanavoidakseni tämän voiman rakkaudellisesti johonkin.

Koin, että antautuessani täysin tälle voimalle, seksuaalienergia kääntyikin nyt itseni sisälle. Kun seksuaalienergian pyörre aktivoitui minussa ja sen luoma Jumalallisen hedelmällisyyden energia ohjautui sydänkeskuksestani sisään, koin, että samalla myös sydänkeskukseni sisäinen merkaba alkoi hurjasti pyöriä.. Samassa hetkessä tämän seksuaalienergian pyörteen vauhdin kiihtyessä, syntyi sydänkeskukseeni jälleen kolmiulotteinen tetraedri, jonka yläsakara oli keskellä otsaani ja myös keskellä eräänlaista "kultaista siementä" otsassani. Tähden alasakara taas oli keskellä tätä seksuaalichakran pyörivää kiekkoa. Tämä tähtitetraedri muodosti pyöriessään kolmiulotteisen pallon, joka oli sitä ympäröivän, hiukan tätä suuremman "siemenen" eli vesica pisciksen sisällä.

Koin myös, että kolmannen silmän alue ja seksuaalichakra yhtyivät samalla hetkellä ja tämän kaiken keskellä oli jälleen täydellisen vakaa tyhjyyden tila eli Ykseyden piste.

Piirtäessäni tätä kokemusta paperille ihmiskehon mittasuhteisiin koin, että kolmannen silmän ja seksuaalienergian pyörteen aktivoimiseksi tulisi tietoisesti luoda myös näihin kohtiin ensin pienemmät kolmiulotteiset vesica piscikset ja siten myös oma aktiivinen merkabansa kumpaankin chakraan. Kun tietoisesti luon pyörivän liikkeen näihin keskuksiin, nämä ns. "chakramerkabat" aktivoituvat ja alkavat yhtyä suuremmaksi merkabaksi sydänkeskuksen ympärille. Aivan samalla tavalla kuin ihmiskehon merkaba on osa suurempaa kollektiivista Maan merkabaa. Piirroksesta tulee myös selkeästi mieleen, että nämä merkaban mittasuhteet "paljastavat" samalla myös elämänpuun keskusten paikat, jolloin valokeho ja elämänpuu yhtyvät.

Oivallukseni liittyy siis jälleen tähän seksuaalienergian liikkeeseen ja etenkin sen merkitykseen ja sen tietoiseen käyttötarkoitukseen tässä ajassa. Jälleen kaikki tämä on kuin uusi "tien viitta" Ykseyteen ja että kaikki tiet vievät tässä hetkessä Ykseyttä kohti. Nyt tässä hetkessä ymmärrän taas enemmän sydänkeskukseni "sisäisen merkaban" rakenteesta ja sen aktivoimisen monimuotoisuudesta. Lisäksi koen nyt sisäistäneeni syvemmällä tasolla sen, miten kaikessa tämä sama muotojen rakenne ilmentyy, miten kaikki chakrat yhtyvät toisiinsa samalla tavalla ja miten tärkää on saavuttaa itsessään tämä sydämen alueella sijaitseva Ykseyden piste, tyhjyyden tila.

Koen myös, että kun suuntaan tämän seksuaalienergian kautta ilmentyvän merkaban voiman ja valon itseeni, sisinpääni, kosketan sillä todellisuutta itsessäni ja Ykseyden tilaa sisimmässäni. Ja samassa tämä valtava voima ja valo koskettaa kaikeutta ja kaikkea olevaa. Antaessani tämän sisimmästäni kumpuavan valon ja voiman Pyhän Hengen käyttöön Ykseyden pisteen kautta, se ilmentyy kaikkialla ja kaikessa juuri siinä hetkessä.

Kun merkaban valo ja voima ovat yhtyneet Ykseyteen minussa, koen, että olen palannut siinä hetkessä Jumalan alttarin ääreen ja olen jälleen yhtä Hänen kanssaan.

Avainsanat: valokeho, vesica piscis, merkaba, valokeho, ykseyden piste

Minun tarinani

Keskiviikko 17.6.2009 - Terhi

Minun polkuni

Minun henkinen tieni sai vauhdikkaan aloituksen kesällä 2005, kun osallistuin elokuussa rakkaan äitini myötävaikutuksella elämäni ensimmäiselle henkiselle kurssille. Oma ajatukseni tässä vaiheessa oli lähinnä halu auttaa kurssin aikana keittiössä ja samalla hiukan seurata sivusta mitä kurssi tarjoaa. Kurssin aikana teimme muutamia meditaatioharjoituksia ja kokeilimme mm. aurojen katsomista, maadoitusta ja automaatiokirjoitusta. Kurssin jälkimmäisenä päivänä jotakin ihmeellistä tapahtui. Yhtäkkiä vain huomasin tuottavani tekstiä automaatiokirjoituksella ja koin hyvin voimakkaan nostavan ja pyörivän energiavirran ympärilläni. Tätä kokemusta ennen en ollut mielestäni kokenut elämässäni mitään "erityistä" tai ollut oikeastaan edes kiinnostunut henkisyyteen liittyvistä asioista.

Lapsuudestani muistan hyvin vähän mutta muistan, että olen aina jossain syvällä tasolla tiennyt, että on olemassa jotakin fyysistä itseäni suurempaa ja olen lapsuudessa aina rukoillut luottaen siihen, että Jumala on jossakin kaukaisuudessa ja on läsnä. Elämäni lapsena ja nuorena tuntui usein vain virtaavan ohitseni melko helposti ja tasaisesti. Koin aina olevani jollain tapaa hyvin erilainen kuin muut ympärilläni. Kuvittelin usein, ettei kukaan tässä maailmassa oikeastaan ymmärrä minua, minun tunteitani ja ajatuksiani. Koin olevani sisäisessä maailmassani hyvin yksinäinen ja outo. Kuitenkin monet erilaiset ihmiset ja kokemukset ajautuivat elämääni kuin "sattumalta" ja tuntui, että olin jonkinlaisessa "autopilotti" ohjauksessa. Kuin olisin ennalta vain jotenkin tiennyt, että minusta pidetään huolta ja kaikki järjestyy kunhan vain itse uskon niin.

Tämän ensimmäisen kurssiviikonlopun jälkeen tunsin, että koko maailmani oli käännetty nurin. En ollut enää varma mihin uskon tai että olenko oikeasti lainkaan järjissäni. Jatkoin kuitenkin automaatiokirjoittamista itsekseni ja etsin vastauksia keskustellen erilaisten "oppaiden" kanssa. En kuitenkaan koskaan saanut sisäistä varmuutta viestien totuudenmukaisuudesta tai edes siitä kenen kanssa kulloinkin keskustelen ja opin luottamaan ainoastaan oman sydämeni ohjaukseen etsiessäni totuutta. Pohdin useasti miten voisin erottaa "väärän" informaation "oikeasta". Rukoilin usein apua ja ohjausta Luojalta, jotta osaisin valita oikein elämäni polulla. Tässä vaiheessa koin usein olevani hyvin yksinäinen ja eristäytynyt muusta "normaalista" maailmasta. Kävin kuitenkin edelleen töissä ja hoidin arjen asiat kuten ennenkin. Koin eläväni eräänlaista kaksoiselämää: olin arjen tasolla se tavallinen minä ja sitten yksinäisyydessä se henkinen minä, jolla oli valtava nälkä ymmärtää lisää ja oppia enemmän elämästä ja totuudesta.

Johdatusta

Seuraavana vuonna ajauduin asumaan Leppäkoskelle Sipilän kartanoon, jossa tajusin hyvin nopeasti, etten ole lainkaan yksin. Että on valtava määrä henkisiä ihmisiä, jotka etsivät minun laillani elämästään jotakin suurempaa merkitystä, aitoa rakkautta ja totuutta tästä kaikesta. Nämä puolitoista vuotta kartanolla olivat käänteentekevä nykyisen polkuni kannalta. Tapasin tänä aikana monia aivan upeita ja valoisia sieluja, joista kukin toi elämääni osaltaan jotakin uutta ja näiden kohtaamisten kautta sain kokemuksia, joita tuskin missään muualla olisin voinut osakseni saada.

Kohtasin erilaisia oppiläksyjä polullani myös muiden henkisten ihmisen kautta ja huomasin ehkä kaikkein tärkeimmäksi ohjenuoraksi sen, että kaikki vastaukset löytyvät minusta itsestäni ja että olen itse vastuussa omista kokemuksistani.

Muutin kartanolta pois syksyllä 2007, samoihin aikoihin kun paikka myytiin nykyiselle omistajalleen ja hieman ennen tätä samana keväänä koin, että olin vihdoin ymmärtänyt syyn minkä vuoksi olin päätynyt sinne asumaan. Olin kohdannut kartanolla kaksi henkisen polkuni kannalta merkityksellistä sielua ja päätynyt heidän opastuksessaan tutustumaan Valokehooli. Tästä alkoi seuraava askel eteenpäin henkisellä tielläni.

Yhtäkkiä oivalsin, miten yksinkertaista kaikki oikeastaan oli ja miten helppoa on löytää omasta sisimmästään vastauksia elämän haasteisiin. Tuntui kuin olisin löytänyt työkalupakin ja yhtäkkiä oivaltanut miten sen sisältämiä työkaluja voi hyödyntää. Vähitellen mielessäni kypsyi myös ajatus näiden elämän kokemusten ja sisäisten oivallusten jakamisesta muille. Alkoi tuntua siltä, että voisin ehkä auttaa toisia löytämään nämä yksinkertaiset työkalut ja oman sisäisen ohjauksensa jakamalla omia kokemuksiani heidän kanssaan.

Koen voivani auttaa juuri sinua avautumaan, ottamaan käyttöösi omat voimavarasi ja löytämään oman ytimesi ja korkeamman sisäisen ohjauksesi. Haluan auttaa juuri sinua matkallasi eteenpäin. Koen, että yhdistämällä voimamme ja valomme tässä ajassa saamme paljon enemmän aikaan niin yksilötasolla kuin myös koko kaikkeuden hyväksi.

Lue lisää »

Avainsanat: minun tarinani, valokeho