Share |

Uusimmat kirjoitukset

Blogin arkisto

Share |

Lapsille ja lapsenmielisille

Lapset ovat suuria opettajia tässä ajassa. Uuden ajan lapset ovat tulleet tänne auttaakseen ihmiskuntaa näkemään ja muistamaan todellisuuden, auttamaan ihmiskuntaa havahtumaan ykseyteen.

Tämän päivän lapset ovat hyvin tietoisia todellisesta elämän tehtävästään Maan päällä ja siitä, että tämä maailma, jossa elämme, ei ole sitä, miltä se näyttää. Uuden ajan lapset syntyvät maan ulottuvuuteen hyvin tietoisina omasta alkuperästään, ja ilmentävät tätä ykseyden valoa monin eri tavoin ympärilleen.

Oma kokemukseni on, että myös me tietoiset vanhemmat olemme suuressa vastuussa näistä upeista lapsista ja siitä, että sallimme lastemme ilmentää itseään sisäisen ohjauksen kautta; tuemme heitä kaikin mahdollisin tavoin tässä suuressa tehtävässään maan päällä.

Koen lastemme tarvitsevan tässä muutoksen ajassa paljon tukea ja ymmärrystä. Yhteiskunnan epätasapaino ja kärsimys vaikuttaa kaikkeen olevaan ja nämä hyvin herkät uuden ajan lapset ovat sieluja, jotka usein reagoivat ensimmäisinä ihmiskunnan epäharmoniaan. Lapsemme tarvitsevat meidän apuamme, jotta he voivat puolestaan auttaa meitä ja koko ihmiskuntaa kohoamaan uuteen tietoisuuteen ja uuteen aikaan. Jälleen kerran tulee muistaa, että olemme yhtä; on vain yksi todellisuus ja yksi tietoisuus. Kun muutat oman näkemyksesi ympäröivästä maailmasta, autat koko kaikkeutta. Kun näet lapsesi mestarina, joka on täällä maan ulottuvuudessa täyttämässä omaa elämäntehtäväänsä ja on täydellisessä korkeamman ohjauksessa, autat itseäsi, lastasi ja koko ihmiskuntaa. Todellisuudessa et voi muuttaa mitään itsesi ulkopuolella. Kun muutat oman ajatuksesi, se projisoituu ulkoiseen maailmaan ja täten myös maailma muuttuu. Kaikki mitä näet, on heijastus tai kuvajainen siitä, mikä on oma sisäinen tilasi.

Jos olet kiinnostunut lapsille suunnatuista meditaatioharjoitteista tai lasten "Valoa elämään" -kursseista, ota yhteyttä. Yhteydenottolomakkeen löydät tästä.

Olen päättänyt osaltani tuoda pientä valoa ja iloa kaikkien valon lasten ja lastenmielisten elämään julkaisemalla näin sähköisessä muodossa muutamia kanavoituja satuja kaikkien vapaaseen käyttöön. Olen omistanut nämä sadut rakkaalle ystävälleni Juha Ronkaiselle, joka maallisen elämänsä aikana vaikutti suuresti siihen, että avauduin aikanaan näitä satuja vastaanottamaan. Haluan osaltani kunnioittaa hänen muistoaan ja elämäntyötään näiden satujen myötä.

 

Tähtisilmä

 

Kultainen Sormus

 

Valkea Sulka

 

Kellokeiju