Share |

Uusimmat kirjoitukset

Blogin arkisto

Share |

Ajankohtaista

Äänestä mielestäsi parasta tai sinulle tärkeintä blogi-kirjoitusta!

Olen jo pidempään ajatellut koota jonkinlaisella otoksella blogista parhaat kirjoitukset yksiin kansiin ja julkaista kirjoituksista pienen kirjasen.

Nyt voit äänestää mielestäsi parasta kirjoitusta tai vaikka useampaa suosikkiasi kautta aikojen ja blogin lukijana vaikuttaa, mitkä kirjoitukset päätyvät aikanaan painettuun muotoon.

Tästä pääset äänestyslomakkeelle

*********************************************************

Palvelut

Oivallusopas on syntynyt!

Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tähtäävä Oivallusopas - yritys on aloittanut toimintansa.

Toiminta-ajatuksena Oivallusoppaan palveluissa on tarjota tukea niin yksilötasolla kuin yritystoiminnassakin erilaisiin elämäntilanteisiin. Olla läsnä ja opastaa lempeästi asiakasta oivaltamaan oman elämänsä mahdollisuudet. Oivallusopas auttaa tunnistamaan juuri sinulle tai sinun yrityksellesi parhaat työkalut eteenpäin pääsemiseksi. Yksilöllisesti ja juuri sinun tarpeesi huomioiden.

Lue lisää Oivallusoppaan tarjoamista palveluista..

****************************************************************

29.8.2013

Parantavan äänen - ryhmä jatkaa toimintansa Vihdin Steinerkoulun tiloissa (Meijerinraitti 2, 03400 Vihti). Kaikille avoin ryhmä kokoontuu joka neljäs viikko tiistaisin 17.30 - 20.30 alkaen 20.8.2013 ja vetäjänä toimii Michael Schirmer. Osallistuminen 40e/krt.

Tarkempia tietoja löydät tapahtumakalenterista!

Lämpimästi tervetuloa!

***************************************************************

10.6.2013

Parantavan äänen - ryhmä kokoontuu juhannusviikolla poikkeuksellisesti maanantaina 17.6. klo 18.30-20.00 Tämän jälkeen ryhmä jää kesätauolle. Syksyn aloituspäivästä ja ajankohdista ilmoitellaan elokuussa! Hyvää kesää kaikille! <3 p="">

*****************************************************************

22.4.2013

Parantavan äänen - ryhmä aloittaa toimintansa Vihdin Steinerkoulun tiloissa (Meijerinraitti 2, 03400 Vihti). Ryhmä kokoontuu tiistaisin 18.30 - 20.00 alkaen 23.4.2013 ja vetäjänä toimii Michael Schirmer. Osallistuminen 20e/krt. Lämpimästi tervetuloa!

Huomaa! Vapunaattona ti 30.4. poikkeava aloitusaika!! Kts. Tapahtumakalenteri.

***************************************************************

20.3.2013

Näin kevätpäivän tasauksen huikeissa oivalluksissa ja virtaavassa energiassa sain ajatuksen, että kenties tätä kautta saattaisin löytää ne oikeat yhteyshenkilöt tai vinkkejä käytännön tasolla.

Etsinpä siis sopivaa toimitilaa tai esim. hoitohuonetta vuokralle. Hyvät kulkuyhteydet olisivat tietysti plussaa mutta kaikenlaisia vihjeitä otan vastaan.

Terhi

Ota yhteyttä tai soita rohkeasti! 040-5246415

**********************************************************************

Meditaatiot

Meditaatiot ovat yksinkertainen ja helppo tapa etsiä sisäistä rauhan tilaa omasta sisimmästäsi. Meditaatioharjoituksia on nyt ladattavissa ilmaiseksi alla olevista linkeistä. Kyseiset meditaatiot ovat vuonna 2009 ilmestyneeltä meditaatio cd:ltä, jonka ensimmäinen painos on jo jaettu loppuun. Taustamusiikit ovat Pasi Jokelan käsialaa. Jos olet kiinnostunut ohjatusta meditaatio tilaisuudesta, ota rohkeasti yhteyttä!

Sydämen valon kokeminen

Elämäntilanteen kohtaaminen energiatasolla

medis_kansi.jpg

Yhteyden luominen sieluperheeseesi 

Yhteys korkeampaan olemukseesi 

Sisäinen lapsi (pakattu tiedosto)

Antoisia meditaatiohetkiä ja huikeaa matkaa omaan itseesi!


*******************************************************

Jaksamista ja iloa kevääseen!

Työhyvinvointi on tärkeä osa yksilön kokonaisvaltaista hyvinvointia elämässä. Nyt on aika satsata työyhteisösi hyvinvointiin ja jaksamiseen erilaisten Tyky tapahtumien muodossa! Varaa työyhteisöllesi yksilöllinen työhyvinvointitapahtuma, rentoutus- tai meditaatiotilaisuus. Onnellisuus syntyy pienistä oivalluksista ja yhteisistä hyvistä hetkistä!

Pyydä tarjous!

 

*******************************************************

Hoidot

Perinteiset Reiki-hoidot ja yksilölliset energiahoidot itselle tai vaikka ystävälle lahjaksi 60€ / hoitokerta (60-90 min).

Kaukohoidot 40€ / hoitokerta (30-45 min).

Ota yhteyttä tai varaa aika soittamalla/tekstivistillä 040-5246415.

 

***************************************************** 

Sivustolle on aloitettu jälleen uusi osio: Lisää luettavaa - linkin takaa löydät kirjallisuus vinkkejä polkuni varrelta. Täydennän listaa pikku hiljaa ja pyrin myöhemmin kuvaamaan kunkin kirjan sisältöä lyhyesti. 

 

****************************************************** 

Uusi osio sivuilla : Matkaopas ytimeen

 

"Matkaopas" on syntynyt oman polkuni innoittamana ja toivon oman kokemukseni oman jakamisen kautta auttavan juuri sinua löytämään oman tiesi tähän ikuiseen rauhan ja tasapainon tilaan itsessäsi. Polku on aivan nenäsi edessä ja määränpää lähempänä kuin uskotkaan!

 

******************************************************