Share |

Uusimmat kirjoitukset

Blogin arkisto

Share |

 

Valaistuminen

Valaistuminen on matka kohti omaa todellista minääsi, ydintä, jossa vallitsee täydellinen rauha ja yltäkylläisyys. Matka tähän tilaan on yhtä lyhyt kuin yksinkertaisin ajatus ja kuitenkin se voi pitää sisällään henkistä kasvua, sisäistä eheytymistä, täydellistä parantumista ja uinuvien sisäisten voimavarojen heräämistä henkisen hyvinvoinnin ja sisäisen loistosi lisäämiseksi.

Valaistuminen on prosessi, kuin tie tähän täydelliseen sisäiseen rauhan tilaan, suurempaan tasapainoon ja onnellisuuteen. Tämän tilan saavuttaminen omassa sisimmässäsi on itseasiassa yllättävän yksinkertaista. Kuin oivallus, joka saa kaiken epätodellisen katoamaan ja jäljelle jää täydellinen rauha - kaikki ja ei mitään.

Arjen valaistuminen

Arjen valaistuminen on sitä, että uskaltaa katsoa itseään rehellisesti peiliin ja kyseenalaistaa omat vallitsevat näkökulmansa ja uskomusrakenteensa.

Valaistumisen prosessi on osa arjen elämää; vaihtelevaa maastoa sekä erikokoisia ylä- ja alamäkiä elämän matkalla. Valaistumisen tie avautuu arjen pienissä asioissa ja erilaisten kokemusten myötä eteemme. Se, millaisena näemme tämän edessämme häämöttävän matkan, riippuu täysin itsestämme sekä omasta näkökulmastamme kokemiimme asioihin.

Uskon, että jokaisella sielulla on yhtäläiset mahdollisuudet laajentaa tietoisuuttaan, kasvaa henkisesti kohti sisäistä pysyvää yksilöllistä hyvinvoinnin tilaa ja saavuttaa varmuus omasta todellisesta elämän tehtävästään sekä löytää elämäänsä rauha, rakkaus ja tasapaino omasta sisimmästään - valaistua.

Sinä olet valaistu!

Koen, että jokainen meistä ON todellisuudessa valaistu. Kukin yksilö voi ilmentää omaa sisäistä valoaan tähän maailmaan monin eri tavoin; vain mielikuvitus on rajana ja vain sinä itse voit sydämesi ohjauksessa löytää juuri sinulle "oikean" tavan päästä kosketuksiin tämän sisäisen valosi kanssa.

Nauti matkasta ja antaudu kokemaan ihmiselämän suomat moninaiset mahdollisuudet kasvaa henkisesti sekä löytää tämä huikea sisäinen valo itsestäsi!

WP_20150725_001_2.jpg