Share |

Uusimmat kirjoitukset

Blogin arkisto

Valaistu blogi

Minun tarinani

Share |

Keskiviikko 17.6.2009 - Terhi


Valokeho

En ole koskaan polullani oikein osannut etsiä totuutta lukemalla tai kursseja käymällä kuten monet muut. Olen kokenut sisäistä johdatusta siitä, että vastaukset löytyvät kyllä minusta itsestäni kunhan pysähdyn niitä etsimään sydämestäni.

Valokehokurssi on ollut itseasiassa ensimmäinen ja viimeinen varsinainen kurssi, jolle olen tietoisesti valinnut osallistua. Koin sisäisesti voimakasta johdatusta siitä, että minun kuuluu tälle kurssille osallistua. En tiennyt kuitenkaan mitä odottaa enkä edes sitä miksi haluan tälle kurssille osallistua. Seurasin kuitenkin tätä sisäistä tunnetta ja päädyin lempeässä ohjauksessa aktivoimaan valokehoni.

Kurssin aikana huomasin vähitellen hyvin konkreettisia muutoksia itsessäni joka tasolla. Vaikken tiennyt mihin olen matkalla, tiesin olevani juuri oikealla polulla. Valokehokurssi perustuu oman energiarakenteen harmonisointiin ja laajentamiseen sekä virtaavuuden lisäämiseen kaikilla mahdollisilla tasoilla. Myöhemmin olen huomannut näiden samojen elementtien ilmentymisen myös kaikilla muilla alueilla omassa elämässäni. Elämästä on yhtäkkiä tullut hyvin helppoa ja vaivatonta!

"Tule tietoiseksi valokehostasi" -kurssin metodit perustuvat näkemykseen, jonka mukaan kaikki täällä kaikeudessa on loppujen lopuksi energiaa - kun maailman ympärillään alkaa nähdä tästä ajatuksesta käsin, on asioiden työstäminen ja haasteiden kohtaaminen paljon helpompaa. Oman korkeamman itseni ohjauksessa voin nähdä tilanteet, ihmiset, asiat ja jopa kaikki kokemukseni ylemmältä tasolta käsin energiana. Voin itse vaikuttaa tämän kaikkeudessa olevan energian tasapainoon, kauneuteen ja virtaavuuteen. Voin myös pysähtyä tarkkailemaan itseäni ja pyytää jokaisessa hetkessä Pyhän Hengen ilmentymistä kauttani.

Olen oppinut hyväksymään myös täydellisen sallimuksen ajatuksen, pyrin luopumaan mielen tason toiveista ja päämääristä, ja yksinkertaisesti luottamaan korkeampaan jumalalliseen päämäärään elämässäni. Tiedän, että olen itse vastuussa kaikista kokemuksistani ja elämäni käsikirjoituksesta täällä Maan päällä. Voin itse valita olla täynnä kiitollisuutta ja rakkautta joka hetki sekä tiedostaa olevani yhtä koko kaikkeuden kanssa. Olen vastuussa paitsi omasta olemuksestani ja polustani myös siitä millaista energiaa säteilen ja resonoin suhteessa ympäristööni.

Avainsanat: minun tarinani, valokeho