Share |

Uusimmat kirjoitukset

Blogin arkisto

Valaistu blogi

Yhdeksän oivalluksen tie

Share |

Perjantai 19.6.2009 - Terhi


Yhdeksän oivalluksen tie

Englanninkielinen alkuperäisteos:

James Redfield , The Celestine Prophecy

 

"Älkää etsikö mielestä vaan sielusta, sillä tulossa oleva elämä on jo täällä avatakseen maailmamme. Katsokaa vain tarkasti, antakaa silmienne nähdä."

"Oivallukset on koettava itse, käsikirjoituksen täytyy toteutua omassa elämässänne ja maailma nähdä sellaisena kuin se oikeasti on."

1.  Huomaamme elävämme maailmassa, joka on täynnä tarkoituksellisia yhteensattumia ja kohtaamisia.

2.  Kun yhä useampi huomaa tarkoituksellisuuden, maailmankuvamme uudistuu täysin.

3.  Maailmankaikkeutemme osoittautuu pyhäksi ja energian täyttämäksi. Kaikki ympärillämme on jumalallista energiaa, jonka alamme vähitellen nähdä ja käsittää.

4.  Silloin ymmärrämme, että ihminen, joka on aina tuntenut olonsa epävarmaksi joutuessaan olemaan erossa tästä pyhästä energialähteestä, on yrittänyt saada itselleen energiaa hallitsemalla muita ja aiheuttanut näin kaikki ihmisten väliset konfliktit.

5.  Ja ainoa ratkaisu tilanteeseen on luoda yhteys jumalaiseen energiaan, rakkauteen,  joka laajentaa kykyämme havaita kauneutta ympärillämme  ja opettaa meidät tiedostamaan korkeamman henkisen minämme.

6.  Tämä tietoisuus päästää meidät tarpeestamme hallita muita  ja näyttää meille tehtävämme,  joka osaltaan vie ihmiskuntaa uudelle tietoisuuden tasolle.

7.  Tehtävämme etsintä voi vapauttaa sisäisen intuitiomme, joka johtaa meitä, ja jos käsitämme saamamme merkit aina myönteisesti, saa liikkeelle tehtävämme paljastavan yhteensattumien vuon.

8.  Kun kyllin moni meistä liittyy tähän kehityksen vuohon, antaen energiaansa muiden korkeamman minän käyttöön, saamme aikaan uuden yhteiskunnan,  jossa energiatasomme ja havaintokykymme kehittyvät korkeammalle.

9.  Tällä tavoin olemme osa evoluution kulkua, aina alkuräjähdyksestä kehityksen huipulle. Meihin kerääntyy sukupolvien saatossa niin paljon energiaa, että astumme lopulta taivaaseen, joka on meidän silmiemme edessä.

- James Redfield

Avainsanat: yhdeksän oivalluksen tie


Kommentit

26.11.2013 17:40  Lauri Paukku

Luin kirjan v,1997 kun makoilin teho-osastolla vuoden aikana useaampaankin kertaan.. Vaikka kysymykseesä oli seikkailuromaani,se sai minussa mielettömän halun lukea lisää "sattumia" koskevaa aineistoa.. Tänään v.2003 olen täysin vakuuttunut siitä ettei sattumia ole olemassakaan ja että olen ollut ja tavannut ihmisiä oikeaan aikaan oikeassa paikassa!Ja jopa väitän että olen hengissäkin vielä jostain syystä , ja siitä olen jopa saanut varmuuden viimeisten 2 viikon aikana..!Minä en valita sairauksistani,koska uskon että jopa muutama lääkärikin tulee pian huomaamaan minun olevan heille "opetustyökalu"ja siksi elämäni tulee jatkumaan vaikeuksista huolimatta,;-) Syy että jälleen tulen pääsemään ajoissa tutkimuksiin ja kuntoni tulee kohenemaan jälleen kerran, ei ole minkään "sattumien"summa, vaan sillä tulee taas olemaan positiivinen vaikutus myös muutamaan muuhunkin ihmiseen.. Jos joku on kiinnostunut tapausesta "ihmeeellinen selviytymistarina,annan mielelläni lisätietoja! t. Lasse Paukku

24.12.2016 20:42  Primo C Teknomaster

Kirja on ollut yksi tärkeimmistä opuksista matkallani kohti parempaa ja 'valoisampaa' elämää aina traumaattisesta lapsuudesta asti kohti itsenäistä maailmanmatkaajaa sekä ihmis että energiatutkijaa. myös ihmisluonnon tutkimukseni sekä ystävien auttaminen kohti kasvua ja kehitystä sekä ongelmien hoito etsintä ja paikannus sekä ratkaisujen että kehitysmallien suunnittelu pohjautuvat lähes ainoastaan tämän teoksen oppien mukaiseen järjestelmään. Namaste! EnjoyLife!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini