Share |

Uusimmat kirjoitukset

Blogin arkisto

Valaistu blogi

Merkabasta

Lauantai 29.8.2009 klo 13.13

Tehdessäni tänään päivän hiljentymisharjoitusta koin jälleen uudenlaisen näkemyksen valokehosta avautuvan tietoisuuteeni:

Olen kokenut, että aina Englannin matkasta lähtien on sisimmästäni kumpuava seksuaalienergia ollut hetkittäin jopa "häiritsevän" voimallista. On tullut tilanteita, joissa seksuaalienergia vain yhtäkkiä nousee ja on niin voimallista, ettei sen voimaa voi vastustaa.

Tämän päivän oivallus syntyi erään tällaisen tilanteen myötä.. Seksuaalienergian noustessa valtavalla voimalla, annoin sen viedä itseni mennessään. Verrattuna aiempiin kokemuksiini, tällä kertaa vain katsoin, mitä tapahtuu, ilman tietoista energian ohjaamista esimerkiksi sydänkeskukseen, jota olen usein tehnyt vain kanavoidakseni tämän voiman rakkaudellisesti johonkin.

Koin, että antautuessani täysin tälle voimalle, seksuaalienergia kääntyikin nyt itseni sisälle. Kun seksuaalienergian pyörre aktivoitui minussa ja sen luoma Jumalallisen hedelmällisyyden energia ohjautui sydänkeskuksestani sisään, koin, että samalla myös sydänkeskukseni sisäinen merkaba alkoi hurjasti pyöriä.. Samassa hetkessä tämän seksuaalienergian pyörteen vauhdin kiihtyessä, syntyi sydänkeskukseeni jälleen kolmiulotteinen tetraedri, jonka yläsakara oli keskellä otsaani ja myös keskellä eräänlaista "kultaista siementä" otsassani. Tähden alasakara taas oli keskellä tätä seksuaalichakran pyörivää kiekkoa. Tämä tähtitetraedri muodosti pyöriessään kolmiulotteisen pallon, joka oli sitä ympäröivän, hiukan tätä suuremman "siemenen" eli vesica pisciksen sisällä.

Koin myös, että kolmannen silmän alue ja seksuaalichakra yhtyivät samalla hetkellä ja tämän kaiken keskellä oli jälleen täydellisen vakaa tyhjyyden tila eli Ykseyden piste.

Piirtäessäni tätä kokemusta paperille ihmiskehon mittasuhteisiin koin, että kolmannen silmän ja seksuaalienergian pyörteen aktivoimiseksi tulisi tietoisesti luoda myös näihin kohtiin ensin pienemmät kolmiulotteiset vesica piscikset ja siten myös oma aktiivinen merkabansa kumpaankin chakraan. Kun tietoisesti luon pyörivän liikkeen näihin keskuksiin, nämä ns. "chakramerkabat" aktivoituvat ja alkavat yhtyä suuremmaksi merkabaksi sydänkeskuksen ympärille. Aivan samalla tavalla kuin ihmiskehon merkaba on osa suurempaa kollektiivista Maan merkabaa. Piirroksesta tulee myös selkeästi mieleen, että nämä merkaban mittasuhteet "paljastavat" samalla myös elämänpuun keskusten paikat, jolloin valokeho ja elämänpuu yhtyvät.

Oivallukseni liittyy siis jälleen tähän seksuaalienergian liikkeeseen ja etenkin sen merkitykseen ja sen tietoiseen käyttötarkoitukseen tässä ajassa. Jälleen kaikki tämä on kuin uusi "tien viitta" Ykseyteen ja että kaikki tiet vievät tässä hetkessä Ykseyttä kohti. Nyt tässä hetkessä ymmärrän taas enemmän sydänkeskukseni "sisäisen merkaban" rakenteesta ja sen aktivoimisen monimuotoisuudesta. Lisäksi koen nyt sisäistäneeni syvemmällä tasolla sen, miten kaikessa tämä sama muotojen rakenne ilmentyy, miten kaikki chakrat yhtyvät toisiinsa samalla tavalla ja miten tärkää on saavuttaa itsessään tämä sydämen alueella sijaitseva Ykseyden piste, tyhjyyden tila.

Koen myös, että kun suuntaan tämän seksuaalienergian kautta ilmentyvän merkaban voiman ja valon itseeni, sisinpääni, kosketan sillä todellisuutta itsessäni ja Ykseyden tilaa sisimmässäni. Ja samassa tämä valtava voima ja valo koskettaa kaikeutta ja kaikkea olevaa. Antaessani tämän sisimmästäni kumpuavan valon ja voiman Pyhän Hengen käyttöön Ykseyden pisteen kautta, se ilmentyy kaikkialla ja kaikessa juuri siinä hetkessä.

Kun merkaban valo ja voima ovat yhtyneet Ykseyteen minussa, koen, että olen palannut siinä hetkessä Jumalan alttarin ääreen ja olen jälleen yhtä Hänen kanssaan.

Avainsanat: valokeho, vesica piscis, merkaba, valokeho, ykseyden piste