Share |

Uusimmat kirjoitukset

Blogin arkisto

Valaistu blogi

Kohti Ykseyttä

Share |

Perjantai 21.8.2009 klo 22:44


Viime viikot ovat olleet harvinaisen mielenkiintoisia. Tuntuu kuin koko ajan tulisi lisää informaatiota monista eri lähteistä aivan valtavalla voimalla ja myös omasta sisimmästäni kumpuaa monenlaista tietoa unien, näkyjen ja oivallusten muodossa. Aiemmin elämässäni olen jollain tavoin torjunut juuri tällaisen informatiivisen energian läpivirtauksen ja nyt, kun sen avoimesti sallin tuntuu, ettei tiedon määrällä ole mitään rajaa.

Mistä sitten osaan erottaa mikä on "totuudellista" informaatiota ja mikä ylipäätään oleellista? Mistä voin tietää, mitä minun kuuluisi tällä kaikella tiedolla tehdä? Sen tiedän, ettei mihinkään täällä harhan tasolla pidä liiaksi kiinnittyä ja että tieto tai ymmärrys itsessään ei ole merkittävää. Kuitenkin sydämeni ohjaa minua olemaan avoin ja ottamaan vastaan kaikki mitä kauttani virtaa, ymmärsin näiden viestien sisältöä tai en. Ja tiedän, että kun aloitan ja lopetan päiväni kiittämällä Jumalaa siitä, että olen Hengen ohjauksessa juuri tässä Pyhässä hetkessä, tiedän, että näin on kaiken aikaa. Tämä Pyhä hetki on ikuisuus. Ja kaikki mikä kumpuaa Hengen ohjauksessa on tavalla tai toisella tarkoituksenmukaista ja oleellista vaikken asioiden merkitystä pystyisi itse vielä hahmottamaankaan.

Merkittävin oivallus tästä kaikesta informatiivisesta energiasta, jota olen saanut viime viikkoina kokea on, että aivan kaikki tieto, kaikki oivallukset ja kaikki merkitykset näyttävät tässä hetkessä johtavan samaan lopputulemaan. Kaiken informaation perimmäinen viesti näyttää olevan siirtyminen kohti Ykseyttä. Kuin tässä ajassa Ykseys todentaisi olemassaoloaan joka hetki ja ilmentäsi itseään niin monin eri tavoin, että kaikki tiet näyttävät johtavan kohti kaiken Alkulähdettä.

Kaikki pyhän geometrian sisältämät vihjeet ja näiden asioiden avautuminen näyttää liittyvän tähän nyt käsillä olevaan muutokseen. Samoin Suomen maantieteeseen, Maan chakroihin ja pyhiin paikkoihin liittyvä tieto ja myös henkilökohtaisella tasolla kokemani asiat liittyvät tähän muutokseen: siirtymiseen kaksinaisuudesta kohti Ykseyttä ja monen eri kokemuksen kautta olen saanut kokea, että kaikki liittyy kaikkeen. Että ei ole mitään, yksinkertaisesti ei mitään, mikä ei liittyisi johonkin jo aiemmin tuotettuun tietoon ja kaikki, mikä täydentää tässä ajassa saamiani oivalluksia liittyy tavalla tai toisella toisiinsa. Ja jälleen kerran lopulta suuntaan on kohti Ykseyttä.

Olen havainnut, että aiemmin kokemani ykseyden tila on saavutettavissa hyvin monenlaisin eri tavoin. Jokainen sielu osaa varmasti löytää itselleen sen parhaan ja juuri "oikean" tavan päästä kosketuksiin tämän tyhjyyden - kaikki ja ei mitään - tilan kanssa. Olen meditoidessani saanut tällä viikolla jo kaksi erilaista "menetelmää" päästä tähän ykseyden pisteeseen, jossa tämä harhan maailma katoaa ja jäljelle jää vain valo ja rakkaus - todellisuus, jossa ei ole mitään. Koen nyt tässä hetkessä, että tämä on myös yksi syy, miksi olemme täällä harhan tasolla. Sillä vain kaksinaisuuden harhan kautta voi saavuttaa tämän oivalluksen todellisuudesta. Vain yhdistämällä kaksi voi syntyä jälleen Yksi ja huomata, että todellisuudessa on koko ajan vain ollut tämä Yksi. Vain erillisyyden harhan kautta voi vapautua tästä unesta ja mielen harhasta. Ainoa merkittävä tehtävä meillä jokaisella on auttaa sekä itseään, että muita saavuttamaan tämä ykseyden tila ja kokemuksen kautta siirtää tämä tila pysyvästi tänne harhan tasolle. Tuoda symbolisesti taivas Maan päälle tämän ykseyden tilan myötä.

Oma kokemukseni näiden meditaatioissa saamieni menetelmien perimmäisestä ajatuksesta on se, että tulee tavalla tai toisella löytää sydämensä alueelta piste ja tämän pisteen kautta tämä Ykseyden tila on hyvin helposti saavutettavissa. Kokemukseni eroavat jonkin verran aiemmin oppimistani menetelmistä tavoittaa Sydämen pyhä tila. Kuitenkin lopputulos voi olla sama, käyttää sitten mitä menetelmää hyvänsä. Pääajatus olisi kuitenkin se, että luo aluksi puhtaan ja vapaan virtauksen maasta taivaaseen ja takaisin kuvitteellisen kehonsa läpi, antaa tämän virtauksen muodostaa kehosi ympärille haluamasi kokoinen valon tila, jonka keskellä itse olet. Kun tämän tilan sisälle luo mielikuvissaan ensin kaksinaisuuden, esimerkiksi kaksi harmonista palloa, jotka leikkaavat toisensa keskipisteistään syntyy keskelle tätä tilaa vesica piscis, jonka sisällä sinä olet. Tämä hieman siemenen muotoinen tila sinun ympärilläsi jakautuu kahteen kolmioon, toiseen jonka kärki on ylöspäin ja toiseen jonka kärki on alaspäin. Yhdistämällä nämä kaksi kolmiota (tai tetraedriä, jos pystyt hahmottamaan tilan kolmiulotteisena) syntyy tähti, jonka keskelle jää piste. Tämä piste on avain tilaan, jossa on kaikki ja ei mitään. Riittää, kun keskität ajatuksesi tähän pisteeseen ja annat itsesi kulkea mielikuvissasi tämän pisteen sisään. Huomaat pisteen laajenevan, kun lähestyt sitä ja kun sukellat, olet jo perillä. Vain antaudu tämän pisteen vetovoimalle ja huomaa, miten kirkkaasti se säteilee, kun sitä lähestyt.

Tämän pisteen voi siis toki savuttaa monin eri tavoin, tässä vain yksi esimerkki. Olen kuitenkin huomannut, että auttaa paljon, jos alkuun luo kaksi toisistaan erillistä kappaletta (palloa, kolmiota, tetraedriä, kartiota ja vaikka energiapyörrettä), jotka kohtaavat toisensa yhdessä pisteessä. Nämä kappaleet yhdistämällä ja keskittämällä ajatukset näiden kahden kappaleen keskipisteeseen voi hyvin helposti irrottautua tästä harhan tasosta. Tärkeää on myös se, ettei ala luoda tähän pisteeseen mitään vaan ainoastaan antautuu sen vetovoimalle ja sallii tyhjyyden kokemuksen ilmentyä tämän pisteen kautta. Kannattaa kokeilla!   


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini