Share |

Uusimmat kirjoitukset

Blogin arkisto

Valaistu blogi

Virtajohdot epäkunnossa?

Share |

Maanantai 31.5.2021 klo 22.11


Edesmennyt rakas ystäväni Juha, jota yhä aika ajoin kaipaan elämäni iloksi tapasi usein laukoa monenlaisia legendaarisia totuuksia ja muistan hänen joskus aivan vain huvikseen kertoneen minulle, miten aiemmassa elämän vaiheessa sähkömiehenä toimiessaan hän oli kokenut työnsä hetkittäin suureksi mahdollisuudeksi vaikuttaa ihmiskuntaan ja sen tietoisuuden lisäämiseen, koska kaikkialla risteilevät sähköverkot olivat ihmiskuntaa yhdistävä kanava toinen toisiimme. Hän oli päättänyt luoda mekaanisia sähkötöitä tehdessään ja sähköjä kytkiessään tuon ihmiskunnan verkoston kautta maailmaan niin paljon valoa ja rakkautta kuin vain osasi kuvitella. Välillä huomaan hymyileväni näille vuosien takaisille muistoille ja ajattelen, että mahtaakohan vieläkin jossakin meidän sähköverkoissamme kulkea sen varsinaisen sähkön lisäksi myös rakkaudellisia ajatuksia ja arkkienkeli Juhielin maagista valovoimaa.

Ajatus palautui kai mieleeni, koska olen viime viikkoina kohdannut yllättäviä fyysisiä ongelmia sydämen sähköisten toimintojen häiriintyessä mitä seesteisimmissä ja rakkaudellisimmissa hetkissä elämääni. Häiriöt ovat ilmenneet vain suuren kiitollisuuden ja elämän nautinnon virratessa vapaasti olemuksessani. On ollut hämmentävää, miten sydämen epätahtisuus ja toimintahäiriöt ovat pakottaneet minut pysähtymään täydellisesti juuri silloin, kun koen suurinta kiitollisuutta kaikesta olevasta. Tästä syntyi ensin oivallus siitä, että miten kaikki se, mitä tapahtuu yksilön fyysisessä olevassa, tapahtuu myös laajemmassa makrokosmoksen universaalissa mittakaavassa - kaikkialla ja koko olevassa. Äkisti huomasin ajattelevani tuota oivallusta toisin päin. Entä jos fyysinen kehoni resonoikin tuossa täydellisen vapaassa kiitollisuuden virrassa kelluessaan sitä kaikkea fyysisessä maailmassa vallitsevaa ihmiskunnan epätahtisuutta ja jumiutumista täysin tarpeettomille "ylimääräisille johtoradoille"? Entä, jos sydämeni jumiutuminen virheelliseen "luuppiin" onkin heijastus tästä ihmisyydessä ilmenevästä lisääntyneestä jännitteestä ja siitä, että niin moni on asettunut omiin poteroihinsa taisteluasemiin puolustamaan kukin omanlaistaan totuutta maailmankaikkeudesta? Tässä ihmisyyden ajassa vaikuttaa juuri nyt olevan vallalla monelaisia voimakkaita ja meidän kaikkien ajatuksiimme vaikuttavia uskomuksia, joita ylläpitävät erilaiset pelot ja suorastaan hämmentävän voimakas taistelutahto. Halu olla oikeassa ja halu pitää kiinni jostakin yhdestä näkökulmasta.

Haluaisin itse ajatella mieluummin niin, ettei ole merkitystä sillä vastustaako tässä ihmisyyden unessa ilmentyviä elmämänmuotoja kuten viruksia, sairauksia tai niiden todenmukaisuutta vaiko muiden ihmisten toimintaa kunkin pyrkiessä vain selviytymään omassa ihmisyyden roolissaan tässä oudossa ajassa. Jotkut yksilöt vaikuttavat vastustavan myös kaikkia mahdollisia ajatuksia ja toimenpiteitä, joita osa ihmisyydessä olevista rakentaa koettaessaan hallita tätä aikaa ja ihmiskunnan hyvinvointia murentavaa ilmiötä. On kuitenkin hyvä muistaa, että kaikki pelko on vain pelkoa. Ja että pelko on aina rakkauden vastavoima, jota ihmiskunta itse synnyttää ja ylläpitää koettaessaan vaikuttaa tai hallita erilaisia havaitsemiaan ihmisyyden harhoja. Päättäjien toimien, lääkkeiden, sairastumisen tai rokotusten pelot ovat täysin yhtäläisiä ja vain pelkoja siinä missä mikä tahansa muukin pelko, joka estää valoa virtaamasta. Pelko sumentaa mielen ja saa todellisuuden vääristymään eikä pelkoa voiteta taistelemalla sitä ajatusta vastaan, joka pelkoa luo. Pelot hälventyvät vasta, kun rakkaudelliset ajatukset ja valoisa mieli saavat tarpeeksi tilaa.

Eikö henkisten ihmisten ja rakkautta luovien olentojen tulisi siis tietoisesti pyrkiä vapautumaan mielen peloista ja päin vastoin pyrkiä välttämään kaikenlaista vastakkainajattelua tai taisteluhengen nostattamista? Tai näin koen itse elämänpolkuni varrella oppineeni kokemuksen kautta, että se mihin ajatuksesi suuntaat vahvistuu ja kaikki se, jota pyrin vastustamaan vain lisääntyy. Pelkoa ja vastustusta nostavat asiat saavat vain uutta voimaa, mitä enemmän niitä koettaa vastustaa. Jokainen vastakkainasetteluun tai taisteluhenkeen suunnattu ajatus taas vahvistaa polarisaation molempia ääripäitä ja lisää sitä, mitä vastaan koetat taistella. Sen sijaan jokaisen vähänkään tietoisen olennon tulisi nyt jos koskaan, aiempaa vahvemmin suunnata ajatuksensa rauhaan, harmoniaan ja tasapainon lisäämiseen kaikessa olevassa. Yhdistää voimansa rakkauden ja kiitollisuuden äärelle taistelujen ja harhojen sijasta. Meistä jokaisen tulisi kantaa vastuunsa omien ajatustensa muutosvoimasta!

Tämän päivän oivallus synnytti omalla kohdallani ajatuksen sitä, että sydämen sairauden syiden pohtimisen sijaan haluan mieluummin vahvistaa itsessäni syvää rauhaa, tasapainoa ja harmoniaa, jotta myös maailmankaikkeuden syke asettuu luonnolliseen rytmiinsä ja kaikki kaikkeuden sähköverkot ja johtoradat saavat sellaisen valopesun, että rakkaudesta täyttynyt maailmankaikkeuden sydän jaksaa ylläpitää elämän moninaisuutta ja kierrättää ihmisyydessä virtaavaa luovaa voimaa. Jos Juhielin taivaalliset joukot ovat "ilmavoimissa" kuulolla, niin nyt saisi taas tuutata isolla naurulla maustettuna vähän uutta valovirtaa ihmiskunnan verkkokaapeleihin :)