Share |

Uusimmat kirjoitukset

Blogin arkisto

Valaistu blogi

Uudelleen syntymä

Share |

Perjantai 31.7.2009 klo 17.34


Pyhä elämän tehtäväni

Tämän ihmeellisen matkani myötä olen alkanut vihdoin saavuttaa myös ymmärrystä siitä, mikä todellisuudessa on elämäntehtäväni Maan päällä. Minulle on kanavoidessa annettu tiedoksi jo vuosia sitten, että tehtäväni on synnyttää pyhä lapsi, Jumalan poika Maan päälle ja että kun tämä aika on, uusi aika alkaa. Olen ollut tästä informaatiosta ajoittain hyvin hämilläni ja vuosien ajan olen kuvitellut, että kenties kauttani on tarkoitus inkarnoitua tähän aikaan erityisen tehtävän omaava sielu. Monet selvänäköiset henkilöt elämäni varrella ovat nähneet tämän ihmeellisen lapsen laskettavan syliini tai odottavan syntymistään kentässäni.

Nyt kuitenkin ymmärrän, että tämä "lapsi" on vain vertauskuvallinen viesti. Olen yhtäkkiä oivaltanut, että tämä nyt minussa avautuva tila, kristustietoisuus ja alkulähteen valo minussa on tämä syntyvä  Jumalallinen lapsi. Koen hyvin voimakkaasti, että tämä kokemus ykseydestä ja häivähdys todellisuudesta on saanut minussa aikaan pysyvän muutoksen. Koen, että uusi aika on täällä juuri nyt, juuri tässä hetkessä ja ilmentyy meille jokaiselle suuressa rakkaudessaan, kun vain uskallamme antautua tälle Pyhän hengen ohjaukselle.

Lisäksi tämä matkan aikana kokemani muuntajana olo on osa elämän tehtävääni tässä hetkessä. Jo viime vuonna erään valokehoharjoituksen aikana sain tiedon, että minun tulisi toimia jonkinlaisena muuntajana mutten ole ymmärtänyt tätä ennen tämän tiedon todellista merkitystä. Olen kuvitellut, että viesti liittyy lähinnä siihen tapaan, miten olen toiminut muuntajana valokehotietoisuuden ja tämän ulottuvuuden välillä. Nyt kuitenkin koen, että kysymys on paljon suuremmasta asiasta. Kuin matkan aikana olisin toiminut muuntajana todellisuuden ja tämän harhan maailman välillä. Kuin kauttani virtaava valo ja energia todella kulkisi lävitseni kuin sähkövirta muuntajassa ja että voin tällä tavoin auttaa monia ihmisiä saavuttamaan yhteyden sisäiseen jumalalliseen valoon, joka todellisuudessa olemme. Ja että tuon matkalla saamani kristallin avulla voin toimia myös muuntajana korkeamman tietoisuuden, eri harhan tasojen välillä ja toimimalla yhteistyössä muiden ihmisten kanssa saada tätä informaatiota helpommin ymmärrettävään muotoon Maan päälle. Koen, että tuo kristalli on todellakin lahja meille jokaiselle ja että sen merkitys avautuu kaikille, jotka ovat valmiita vastaanottamaan sen sisältämää informaatiota.

Avainsanat: matkakertomus, ykseyden kokemus